Üniversitemiz Tıp Fakültesinin Uygulama ve Araştırma Merkezi Olan Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Ankara'nın Merkezinde, Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nun Kesiştiği Noktada Yer Alan 234 Yataklı Bir Sağlık Kuruluşudur.
Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi; Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Oluşan, Her Biri Alanlarında Uzmanlaşmış Hekim Kadrosu ile Hasta Haklarına Saygılı, Etik Kurallara Bağlı, Çağdaş ve Yenilikçi Bir Kurum Olarak, Nitelikli ve Doğru Sağlık Hizmeti Sunmayı İlke Edinmiştir.
Hastanemiz 50 Prof. Dr., 20 Doç. Dr., 32 Yrd. Doç. Dr., 9 Uzman Dr. Olmak Üzere Toplam 111 Hekim ve 154 Hemşire ile Hizmet Vermektedir.

7 Adet Tam Donanımlı Ameliyat Salonu
Hastane Odaları;
12 Adet Süit Oda
26 Adet Tek Kişilik Özel Oda ve Refakatçi Yatağı
84 Adet İki Kişilik Banyolu Oda Olmak Üzere Toplam 122 Oda ile Hizmet Vermektedir.
Odalarımızda;
Hemşire Çağrı Sistemi, Banyolarda Acil Çağrı Sistemi, Kablosuz Internet Erişimi, Telefon, TV, Klima ve Buzdolabı Bulunmaktadır.